ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ

Медицински център Капана КООП е здравно заведение специализирано в организацията и провеждането на профилактични прегледи.

Годините практика, професионалното отношение и работата с някои от най-уважаваните лекари в Пловдив и околността, правят МЦ Капана предпочитан партньор за провеждането на годишните профилактични прегледи.

Годишните профилактични прегледи са важна част от здравеопазването, понеже в някои случаи при провеждането им могат да се диагностицират и овладеят болести , които открити не навреме биха застрашили човешкия живот.  Това е една от причините съгласно чл. 287 от Кодекса на труда, всички работници и служители  да подлежат на задължителни медицински прегледи, които са за сметка на работодателя.

Медицински център „Капана“ предлага извършване на профилактични прегледи и изследвания, както в здравното заведение разположено в самия център на града така и на място в обслужваното дружество.

Свържете се с нас на телефон 0883440849 или ни пишете на info@medcentarkapana.com за да получите повече информация и оферта за провеждане на годишните профилактични прегледи на вашата фирма.

Партньори:

кауфландobshtina rodopiежроинсраифаизен банкlogo-schneider-electricdownloadметроobb